הרכב היין: 100% שרדונה
אזור גידול: הענבים ליין זה מגיעים מכרם שנטוע בין כפר תבור לשדמות דבורה במפנה מערבי המשקיף על הר תבור ,על אדמת בזלת שחורה.
תהליך עשיית היין: בכרם זה נערך בציר לילה. ענבי השרדונה נבצרו ברמת סוכר נמוכות יחסית בכדי לייצר יין פריך ומערנן. הענבים נסחטו מיד עם קבלתם ליקב והמיץ עבר שפייה ולאחריה תסיסה קרה. היין היבש עבר שפייה נוספת והכנה למילוי מוקדם על מנת לשמר את רעננות היין והארומטיות שלו. היין תסס במיכלי נירוסטה ובמעט חביות ישנות.
רשמי טעימה: זהו יין קליל, פירותי ופריך. מורגשים ניחוחות של אשכולית, אפרסק ותפוח ירוק. בפה מודגשת חומציות מאוזנת וסיומת נעימה ומרעננת.
התאמה לאוכל: היין מתאים במיוחד למאכלי דגים ומנות פסטה חלביות.